">
مطالعۀ جدید عادت های غذایی بیشتر از 18300 امریکایی بزرگسال را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که در عمدۀ افرادی که مصرف آب معمولی را تا یک درصد افزایش دادند، کل کالری مصرفی روزانه به علاوۀ مصرف چربی های اشباع، شکر، سدیم و کلسترول کاهش یافته است.
برای افرادی که می خواهند وزن خود را کنترل کنند یا میزان شکر، سدیم و چربی های اشباع مصرفی را کاهش دهند، آب معمولی ممکن است آن چیزی باشد که دکتر تجویز می کند.
این مطالعه همچنین نشان داد عمدۀ افرادی که م صرف آب معمولی – آب شیر، یا از چشمۀ آب نوشیدنی و یا بطری- را تا یک درصد افزایش دادند، کل کالری مصرفی روزانه به علاوۀ مصرف چربی های اشباع، شکر، سدیم و کلسترول کاهش دادند.
افرادی که مصرف آب روزانه را یک، دو و یا سه فنجان افزایش می دهند، بر اساس مطالعات دکتر Ruopeng An از دانشگاه ایلینویز، میزان کل انرژی مصرفی روزانه را از 68 تا 205 کالری، میزان سدیم مصرفی روزانه را از 78 تا 235 میلی گرم، کاهش می دهند. آن ها همچنین تقریباً 5 تا 18 گرم کمتر شکر مصرف می کنند. و مصرف کلسترول را 7 تا 21 میلی گرم در روز کاهش می دهند.
دکتر An گفت: اثر آشامیدن آب معمولی در رژیم غذایی مشابه اثر نژاد و قومیت، تحصیلات و سطح درآمد و وضعیت وزن بدن بود. این یافته ها نشان داد که بهتر است با ارائۀ مداخلات در تغذیه جهانی و طراحی کمپین های آموزشی، مصرف آب معمولی را به جای نوشیدنی های پر کالری متنوع بدون نگرانی عمیقی در باره پیامدها و استراتژی های فرهنگی، ترویج شود.
در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته شد که، دو روز، که سه تا ده روز از هم فاصله داشتند، هر چیزی که در طول روز خورده و یا نوشیده اند را بیان کنند.
میزان آب معمولی مصرفی هر فرد به عنوان درصدی از رژیم آب روزانه که از انواع غذاها و نوشیدنی ها دریافت شده بود، محاسبه شد. نوشیدنی هایی مانند چای سیاه شیرین نشده، چای علفی و قهوه به عنوان منبع آب معمولی به شمار نیامد. و فقط محتوای کل آب مصرفی شرکت کنندگان در محاسبات دکتر An به حساب آمد.
به طور میانگین، شرکت کنندگان 4.2 فنجان آب معمولی به طور روزانه مصرف می کردند، تقریباً بیشتر از 30 درصد از کل آب مصرفی که از رژیم روزانه دریافت می کردند. متوسط کالری دریافتی شرکت کنندگان 2157 کالری بود. که شامل 125 کالری از نوشیدنی های شیرین شده با شکر، 432 کالری از غذاهای اختیاری که مواد مغذی کمی دارند، غذاهای پر کالری مانند دسرها، شیرینی ها و میان وعده ها که تنوع را افزایش می دهد اما در رژیم غذایی سالم جایگاهی ندارند.
یک مقدار کم اما با اهمیت از لحاظ آماری، افزایش یک درصد در میزان آب معمولی مصرفی شرکت کنندگان با کاهش 8.6 کالری در انرژی روزانۀ دریافتی، کاهش کمی در مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر، کاهش مصرف غذاهای اختیاری و همچنین با کاهش مصرف شکر، چربی، سدیم و کلسترول همراه بود.
درحالیکه دکتر An دریافت کاهش کالری در میان مردان و بزرگسالان جوان و میانسال بیشتر بود، او پیشنهاد کرد که این امر با مصرف مواد غذایی از گروه های با کالری بیشتر در ارتباط است.
این مطالعه در مجله تغذیه و رژیم های غذایی منتشر شد.
ترجمه شده توسط تیم Osport
استفاده از این مطلب با ذکر منبع بلا مانع است.
منبع: سایت www.sciencedaily.com